Bankgiro Loterij opzeggen

Bankgiro Loterij opzeggenSinds de jaren ’70 is de BankGiro Loterij al actief en steunt inmiddels zo’n 70 goede doelen. Wat de BankGiro Loterij zo uniek maakt, is haar focus op culturele instanties. De BankGiro Loterij geeft miljoenen euro’s aan cultuur dankzij jullie hulp. Niet alleen gaan er miljoenen de cultuur kant op, ook jij maakt kans. Naast geldprijzen kan je bij de BankGiro Loterij cadeaubonnen, toegangskaarten en culturele arrangementen winnen. Geluk zit net als ongeluk in een klein hoekje en na jaren mislukte pogingen, kunnen wij ons voorstellen dat je de lidmaatschap wilt opzeggen. Met wat voor reden dan ook, willen we je graag de best mogelijke hulp verlenen bij het BankGiro Loterij opzeggen.

Minder loten

Volledig stoppen met je lidmaatschap bij BankGiro Loterij kan drastisch zijn. Speel je nou met 20 loten mee, dan zijn de maandelijkse kosten natuurlijk erg hoog. Er is ook een optie om het aantal loten wat te verminderen. De winkansen worden als gevolg lager, maar de lasten zal je minder voelen. Daarnaast blijft er toch hoop! De makkelijkste manier om het aantal loten te verlagen, is door telefonisch contact op te nemen met het telefoonnummer 0900-300 1600 (50 cent per gesprek). Belangrijk is om je lotnummers en IBAN-bankgegevens bij de hand te houden.

Opzeggen i.v.m. overlijden

Opzeggen in verband met overlijden is een verschrikkelijke reden waar de BankGiro Loterij zo snel mogelijk bij wil helpen. Om dit te kunnen doen heeft de loterij de bankgegevens van de overledene nodig om de aanvraag tot opzegging zo snel mogelijk af te ronden. De snelste manier om dit voor elkaar te krijgen, doe je door te bellen naar het nummer: 0900-300 1600 (50 cent per gesprek). Geef daar duidelijk aan dat het BankGiro Loterij opzeggen te maken heeft met overlijden, dan zullen zij prioriteit geven aan je aanvraag en wordt de lidmaatschap zo snel mogelijk en volledig opgezegd.

Telefonisch opzeggen

Het telefoonnummer is al een aantal keer genoemd en wij adviseren daarom ook telefonisch contact op te nemen als je de hoeveelheid loten waar je mee speelt wilt verminderen of om de lidmaatschap BankGiro Loterij op te zeggen. Telefonisch contact werkt het snelst en je aanvraag wordt meteen behandeld en afgehandeld. Bel het nummer 0900-300 1600 voor 50 cent per gesprek. Dit kan op werkdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Andere opzegmogelijkheden

Natuurlijk zijn er ook andere opzeg mogelijkheden. Deze mogelijkheden kunnen wel extra tijd in beslag nemen en het verwerkingsproces is langer. De aanvraag tot opzegging kan daardoor net de nieuwe speelmaand overlappen waardoor er nog een laatste keer van je bankrekening wordt afgeschreven. De andere mogelijkheden zijn per post een opzeg brief te sturen of online een opzegformulier in te vullen. Dit opzegformulier kan je online vinden en het postadres staat op de contactpagina van BankGiro Loterij op deze website.

Opzegtermijn

Opzeggen bij de BankGiro Loterij verloopt doorgaans vrij snel. De loterij probeert het stop zetten zo snel mogelijk te verwerken, maar houdt rekening met een maximale looptijd van 30 dagen. Houdt daarnaast ook rekening met een overlap, waardoor er nog een laatste speelmaand van je rekening wordt afgeschreven. Dit proberen ze overigens zo veel mogelijk te vermijden, maar bijvoorbeeld een dag van te voren willen opzeggen is helaas wat te laat.