Postcode Loterij opzeggen

Nationale Postcode Loterij opzeggenBij de Nationale Postcode Loterij investeer je met de loten niet alleen in jezelf, maar ook in vele goede doelen. Deze variëren van Wereld Natuur Fonds tot UNICEF. Met jouw deelname aan de loterij deel je dus ook mee aan een bijdrage aan alle goede doelen van de Postcode Loterij. Nu willen we geen schuldgevoel aan praten, maar vooral helpen in het opzeggen bij de Nationale Postcode Loterij wanneer de bijdrage te hoog voor je wordt of noodzakelijk is in verband met overlijden. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom je wilt opzeggen en jouw specifieke reden hoeft eigenlijk helemaal niet beargumenteerd te worden. Je wilt gewoon stoppen.

Minder loten

Bij deelname aan de Nationale Postcode Loterij maak je continu kans op vele prijzen. De kans wordt groter wanneer je met meerdere loten mee speelt. De kans wordt groter, ja, maar is natuurlijk nog steeds nihil. Maar om dat sprankje hoop naar het miljoenen-leven toch nog een beetje te behouden, hoef je jouw deelname niet helemaal stop te zetten. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om maar één lot of een aantal loten van je totaal op te zeggen. De best mogelijke manier om het aantal loten te verminderen, is om telefonisch contact op te nemen. Het telefoonnummer hier voor is: 0900-300 1500.

Opzeggen ivm overlijden

Een vervelende gebeurtenis waar veel voor geregeld moet worden. Helaas is het opzeggen van de loterij hier ook een van. Dit wil je zo snel en zo makkelijk mogelijk geregeld krijgen. Daarom stimuleren we om telefonisch contact op te nemen met de Nationale Postcode Loterij op het nummer 0900-300 1500. Geef daar duidelijk aan dat het opzeggen te maken heeft in verband met overlijden. De medewerker zal dan zo spoedig mogelijk jouw verzoek verwerken. Daarbij hebben ze het IBAN-nummer van de overledene nodig.

Telefonisch opzeggen

Telefonisch Nationale Postcode Loterij opzeggen is het meest effectief. Je krijgt vrij snel een medewerker van de Postcode Loterij aan de lijn en de verwerking van je verzoek wordt meteen doorgevoerd. Dit gaat sneller dan opzeggen per post of online. Het telefoonnummer dat hier bij hoort, is: 0900-300 1500. Telefonisch opzeggen kan iedere werkdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur. Het kost je 50 cent per gesprek. Houd je IBAN-rekeningnummer bij de hand en binnen no time ben je af van je ‘last’.

Andere opzegmogelijkheden

Naast telefonisch opzeggen, kan je ook gebruik maken van een online opzegformulier of de deelname aan de Nationale Postcode Loterij stop zetten per post. Dit is helaas wel, uit ervaring gebleken, een langdurig en onduidelijk proces. Het opzegformulier kan je online vinden en daarbij heb je je lotnummer(s) nodig. Kan je deze niet terugvinden? Zal je alsnog de Postcode Loterij moeten bellen voor die gegevens.

Opzegtermijn

Heb je alle gegevens telefonisch, online of per post doorgegeven wat nodig is om het opzeggen van Nationale Postcode Loterij te laten slagen, dan wordt je opzegging binnen een maand verwerkt. Houd wel rekening met de mogelijkheid dat de opzegging is verwerkt nadat de inleg voor de nieuwe speelmaand al is afgeschreven. Om zeker te zijn dat de verwerking succesvol is verlopen, kan je bellen naar 0900 – 300 1500 (50 ct. per gesprek).